Oferta Speciala 2016-2017

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2017-2018 TRUPA COVER | FORMATIE NUNTA

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2017-2018 TRUPA COVER | FORMATIE NUNTA

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2018-2019 (Trupa Cover)

INFORMATII RECENTE - POSTARE NOUA

www.formatie-nunta.com

TRUPA UNIK ORCHESTRA – COVER BAND 100% LIVE

O formatie pentru evenimentul tau exact asa cum iti doresti.
Un vibe si o energie cum rar ai intalnit. Un proiect muzical care iti da dependenta. Pozitivitate, profesionalism si dragoste pentru muzica, toate adunate sub acelasi steag: UNIK ORCHESTRA !!!

Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cea mai rapida ascensiune in industria formatiilor de muzica LIVE din Romania. Castigatori ai mai multor premii de specialitate si apreciati la nivel national. In momentul de fata ne aflam in cel mai mare turneu de evenimente organizat pana acum si de abia asteptam sa va intalnim pe fiecare dintre voi.

Va multumim pentru caldura si entuziasmul cu care ne primiti la fiecare eveniment si oras in care ajungem. Echipa noastra va asigura de profesionalism si exigenta la cote maxime in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre.


Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate.
Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

I-am adunat pe cei mai buni solisti (VOCEA ROMANIEI – Pro TV) si instrumentisti existenti la ora actuala in Romania, printre ei aflandu-se si componenti din trupe cu renume international, cum ar fi Marc Anthony BAND. De asemenea pachetul include dj nunta, sonorizare, lumini si efecte speciale. Echipamentul folosit trebuie sa mentionam ca este de ultima generatie, este cel mai scump si cel mai cautat de pe piata de profil, apreciat ca fiind NUMARUL 1 LA NIVEL MONDIAL. Echipa noastra va asigura de flexibilitate, personalizand playlistul in functie de preferintele muzicale ale fiecarui onorat client si ATENTIE MARE fara un numar limitat de seturi, prestatia noastra live desfasurandu-se de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului, cu pauze de 15-20 de minute.


Componenta TRUPA NUNTA:

  • solista
  • solist
  • chitara bass
  • chitara electrica (solo)
  • keyboard (orga)
  • tobe (baterie)
  • percutie (optional)
  • saxofon (optional)
  • trompeta (optional)

Pentru mai multe informatii accesati:

http://www.FORMATIE-NUNTA.com

https://www.facebook.com/trupaunikorchestra

VARIANTA EXTINSA (9 MEMBRI)

4600 EURO / EVENIMENT (AVANS 1000 EURO)

Componenta Band:

Solista, Solist, Keyboard, Chitara Bass, Chitara Electrica, Tobe, Trompeta, Saxofon, Percutie.

 

VARIANTA RESTRANSA (6 MEMBRI)

3800 EURO / EVENIMENT (AVANS 700 EURO)

Componenta Band:

Solista, Solist, Keyboard, Chitara Bass, Chitara Solo, Tobe.

 

Repertoriul include atat muzica usoara romaneasca si internationala (cover) cat si muzica populara si de petrecere. Prestatia trupei este 100% LIVE de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului, cu pauze cuprinse intre 15-20 de minute si, ATENTIE fara un numar limitat de seturi.

 

FIECARE VARIANTA PREZENTATA INCLUDE BACKLINE, DJ, SONORIZARE, LUMINI, EFECTE SPECIALE SI SCENA.

ACEST BAND ESTE UN PROIECT MUZICAL SOUND SENSATIONS, LIDER PE PIATA DE PROFIL DIN ROMANIA.

 

A) Din ce este alcatuit riderul tehnic?

 

Echipamentul folosit este cel mai scump si mai cautat de pe piata, apreciat ca fiind NUMARUL 1 LA NIVEL MONDIAL.

Utilizarea si manevrarea intregului rider implica prezenta unui suport tehnic specializat pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

 

BACKLINE VARIANTA EXTINSA (PREMIUM)

Chitara Electrica + amplificator combo si procesor multiefect

Chitara Bass + amplificator combo

Claviatura

Set Complet Tobe Acustice

Saxofon + procesor multiefect

Trompeta + procesor multiefect

Set Complet Percutie: Congasuri, Timbales, Shakere, Cabasa, Tamburine, Chimes, Guiro, Jam Block.

 

SONORIZARE VARIANTA EXTINSA (ELECTRO-VOICE, SHURE, SENNHEISER, BEHRINGER MIDAS)

4 incinte acustice active (tip satelit)

2 incinte acustice active (tip bass)

1 mixer audio digital de 32 canale

1 consola de mixaj + suport special (pupitru DJ care inlocuieste “celebra" masa cu fata de masa)

1 set complet microfoane tobe (7)

10 microfoane cu fir/fara fir + stative

2 microfoane speciale pentru instrumentele de suflat

2 sisteme de monitorizare In-Ear Wireless

3 monitoare scena

 

LUMINI, EFECTE SPECIALE VARIANTA EXTINSA (MARTIN, STAIRVILLE, ADJ)

12 lumini inteligente (moving head)

6 proiectoare cu led-uri (par)

1 stroboscop

1 masina fum (fum scena)

1 masina baloane

1 pupitru control lumini

1 set de schela format din scripeti si traverse

 

SCENA MODULARA INDOOR / OUTDOOR (PODIUM) CU SCARI DE ACCES - SE POATE MONTA IN ORICE SPATIU, INDIFERENT DE SUPRAFATA.

 

ATENTIE!!!

Daca considerati serviciile unor profesionisti ca fiind scumpe inseamna ca nu va imaginati cat o sa va "coste" la final serviciile unor amatori.

Nu am specificat intamplator si detaliat continutul exact al serviciului de SONORIZARE, LUMINI, EFECTE SPECIALE, ci pentru a va informa si a putea face o comparatie corecta cu alte oferte de pe piata. NU va lasati pacaliti de anunturi generice “sonorizare, lumini”, analizati bine fiecare detaliu, riscati sa transformati evenimentul dvs. intr-un esec.

 

 

PREZENTARE VIDEO YOUTUBE:

INTRO LIVE NUNTA

PRESTATIE LIVE NUNTA

TURNEU ROMANIA

PRESTATIE LIVE NUNTA

PRESTATIE LIVE SALA REPETITII

PRESTATIE LIVE NUNTA

PRESTATIE LIVE NUNTA

PRESTATIE LIVE NUNTA

 

 

 

B) Ce servicii optionale se pot adauga?

 

EXTRA PACKAGE (PACHET SUPLIMENTAR DE SONORIZARE, LUMINI, EFECTE SPECIALE ce asigura un spectacol impresionant) - 300 EURO (AVANS 100 EURO)

 

PANOURI LED INDOOR / OUTDOOR (DIMENSIUNE ECRAN 4M X 2M) - 500 EURO - vezi video aici (AVANS 200 EURO)


MC (PREZENTATOR - ENTERTAINER) - 400 EURO - vezi detalii aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea unei camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar). (AVANS 200 EURO)

 

SOLIST/SOLISTA FOLCLOR - 500 EURO (1 INTERVENTIE DE 45 DE MINUTE) sau 800 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE) - vezi video aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea unei camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar). (AVANS 150 EURO)

 

1 SAXOFONIST & 2 PERCUTIONISTI (SHOW ALATURI DE DJ) - 1200 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE) - vezi video aici sau aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea a doua camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru trei persoane. (AVANS 300 EURO)

 

PACHET COMPLET PENTRU DANSUL DE DESCHIDERE - 200 EURO - vezi detalii aici (AVANS 100 EURO)

- 1 MASINA DE FUM GREU PE BAZA DE GHEATA CARBONICA (fara artificii la pretul de 150 EURO)

- 4 ARTIFICII TIP VULCAN FARA FUM SI CU SISTEM DE INITIERE WIRELESS (fara fir)

 

CABINA FOTO (PHOTOBOOTH - MARTURII) - 300 EURO / EVENIMENT (NUMAR NELIMITAT DE FOTOGRAFII) - vezi detalii aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea unei camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru o persoana. (AVANS 100 EURO)

 

COCKTAIL BAR MOBIL (BARMAN EVENIMENTE) - 500 EURO (EVENIMENT 100 PERSOANE) ; 600 EURO (EVENIMENT 200 PERSOANE) - vezi detalii aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea unei camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru doua persoane. (AVANS 200 EURO)

 

ZANE URSITOARE BOTEZ (ANIMATORI PETRECERE COPII) - PACHET SILVER 500 RON ; PACHET GOLD 650 RON - vezi detalii aici

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea trei camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru sase persoane. (AVANS 100 EURO)

 

COREGRAFIE DANSUL MIRILOR - 300 EURO / 10 SEDINTE (SALA REPETITII EXCLUSIVA, 1 INREGISTRARE VIDEO, ALEGEREA MELODIEI SAU REALIZAREA COLAJULUI) - vezi video aici sau aici (AVANS 100 EURO) 

 

 

C) Cat costa deplasarea formatiei si echipei tehnice?

 

Preturile afisate in aceasta oferta includ prezenta trupei, dj-ului si a echipei tehnice la evenimentul programat pe toata durata desfasurarii acestuia. De asemenea este inclusa consultanta si transportul pe raza municipiului Bucuresti.

 

Echipa Sound Sensations care se va deplasa la evenimentul dvs. este formata din:

 

11 persoane (VARIANTA RESTRANSA), si anume: 6 membri UNIK ORCHESTRA, DJ-ul, sunetistul dedicat exclusiv trupei, soferi si staff tehnic. Clientul trebuie sa asigure mancarea (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru intreaga echipa.

In varianta deplasarii in afara orasului, la pretul initial se mai adauga 0,5 Euro/KM (acest tarif reprezinta costurile generale pentru deplasarea a 2 autovehicule) si asigurarea a 6 camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, foarte apropiate de locatia unde se va desfasura evenimentul.

 

14 persoane (VARIANTA EXTINSA), si anume: 9 membri UNIK ORCHESTRA, DJ-ul, sunetistul dedicat exclusiv trupei, soferi si staff tehnic. Clientul trebuie sa asigure mancarea (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru intreaga echipa.

In varianta deplasarii in afara orasului, la pretul initial se mai adauga 0,7 Euro/KM (acest tarif reprezinta costurile generale pentru deplasarea a 3 autovehicule) si asigurarea a 8 camere duble (twin bed) in conditii hoteliere de 3* sau 4*, foarte apropiate de locatia unde se va desfasura evenimentul.

 

Exemplu calcul transport:

TRANSPORT DUS-INTORS (Bucuresti via Locatie Eveniment, se foloseste Google Maps)

300KM x 0,7 EURO/KM = 210 EURO (VARIANTA EXTINSA)

 

ATENTIE!!!

Daca distanta unei deplasari depaseste 250KM (DUS), unele servicii vor suporta modificari de pret si cazare dupa cum urmeaza:

 

UNIK ORCHESTRA (VARIANTA EXTINSA - 9 MEMBRI) - 5200 EURO / EVENIMENT, cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

UNIK ORCHESTRA (VARIANTA RESTRANSA - 6 MEMBRI) - 4200 EURO / EVENIMENT, cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

1 SAXOFONIST & 2 PERCUTIONISTI - 1600 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE), cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

MC (PREZENTATOR - ENTERTAINER) - 500 EURO, cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

SOLIST/SOLISTA FOLCLOR - 900 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE), cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

COCKTAIL BAR MOBIL (BARMAN EVENIMENTE) - 600 EURO (EVENIMENT 100 PERSOANE) ; 700 EURO (EVENIMENT 200 PERSOANE), cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

ZANE URSITOARE BOTEZ (ANIMATORI PETRECERE COPII) - PACHET GOLD 1000 RON, cazare (2 nopti), transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

 

 

D) Ati analizat oferta si doriti sa colaboram?

INTALNIRE - Contactati-ne in vederea stabilirii unei intalniri, unde impreuna, tinand cont de dorintele dvs si sfaturile noastre, vom “desena” pas cu pas organizarea si desfasurarea evenimentului din acest punct de vedere.

ONLINE - Sunteti intr-o perioada aglomerata si nu aveti timp momentan, va aflati in alta tara sau intr-un oras indepartat de Bucuresti? Nu este nici o problema, trimiteti pe adresa de e-mail, facebook, skype, whatsapp o copie (fotografie) a cartii de identitate (sau a pasaportului) pentru completarea contractului si emiterea facturii, alaturi de urmatoarele precizari:

- Data si locatia unde va avea loc evenimentul (ex: 23 Iulie 2018 / Reina Events - Salon Victoria - Bucuresti)

- Precizarea exacta a serviciilor dorite (ex: UNIK ORCHESTRA - VARIANTA EXTINSA, SOLIST FOLCLOR - 2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE, PACHET COMPLET PENTRU DANSUL DE DESCHIDERE)

- Nume si numar de telefon persoana de contact (ex: miri Alex si Ioana 0723XXXXXX / 0723XXXXXX)

 

NEWS UPDATE!

Am devenit cele mai cautate si apreciate servicii de entertainment din Romania, fapt pentru care suntem foarte mandri si va multumim, insa asta a adus dupa sine si efectul unei agende foarte incarcate, iar disponibiliatea noastra foarte limitata. De aceea dorim ca intalnirea sa fie stabilita doar in momentul in care ati hotarat sa colaboram. Astfel, toate informatiile suplimentare sau alte detalii privind oferta noastra preferam sa le discutam la telefon sau orice alt mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre noi.

Datorita sistemului ONLINE pe care l-am implementat privind emiterea contractelor si facturilor Sound Sensations, foarte multi clienti au intampinat situatia in care la doar 30 de minute dupa convorbirea telefonica despre o eventuala colaborare, data sa nu mai fie disponibila, altcineva achitand deja avansul pentru aceeasi data.

SISTEMUL NOSTRU NU PERMITE REZERVAREA UNEI DATE DECAT IN MOMENTUL ACHITARII AVANSULUI INDICAT, discutiile telefonice, intalnirile sau primirea unei oferte pe e-mail nu au nici o valoare in acest sens.

Va multumim pentru intelegere!

UNIK Orchestra - Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cel mai FRUMOS proiect muzical, creat special pentru evenimentele importante din viata noastra.

Atmosfera electrizanta la toate concertele noastre organizate in majoritatea oraselor din tara. UN SHOW COMPLET marca Sound Sensations.

COLABORARE ENGIE ELECTRICA ROMANIA SI TRUPA UNIK ORCHESTRA

PRINCIPALUL FURNIZOR DE CURENT ELECTRIC DIN TARA NOASTRA A ALES FORMATIA NOASTRA PENTRU RECLAMA

"TU DE UNDE ITI IEI ENERGIE ?"

O formatie pentru evenimentul tau exact asa cum iti doresti.
Un vibe si o energie cum rar ai intalnit. Un proiect muzical care iti da dependenta. Pozitivitate, profesionalism si dragoste pentru muzica, toate adunate sub acelasi steag: UNIK ORCHESTRA !!!

Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cea mai rapida ascensiune in industria formatiilor de muzica LIVE din Romania. Castigatori ai mai multor premii de specialitate si apreciati la nivel national. In momentul de fata ne aflam in cel mai mare turneu de evenimente organizat pana acum si de abia asteptam sa va intalnim pe fiecare dintre voi.

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

 

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

In anul 2016 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.

Please rate us, is very important to know your opinion to improve the quality of our services.

https://www.facebook.com/soundsensationsro

 


CONTACT INFORMATION

(+4) 0723 198 764 ; (+4) 0766 456 976

http://www.soundsensations.ro

Pentru a ramane informat cu cele mai recente activitati si servicii adaugate, viziteaza pagina:

https://www.facebook.com/soundsensationsro

25 comentarii 07-08-2016 formatie nunta, formatii nunta, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, band nunta, trupa cover, band nunta bucuresti, cover band, trupa nunta, preturi formatii nunta, trupe cover nunta, banduri nunta, trupa coveruri

Comentarii

fashion

Alex Iosif - 27-03-2017

Am vb mai devreme la tel si mi-ati spus ca pe 30 Iunie 2018 nu sunt disponibili, dar pe 21 Iulie?

fashion

Serviciul Clienti SOUND SENSATIONS - 27-03-2017

Buna ziua,

Pe 21 Iulie 2018 sunt inca disponibili.

fashion

Adina - 09-05-2017

Buna seara ! Sunteți cumva disponibili pentru duminica 9 iulie? în Mamaia nord are loc evenimentul...este o nunta mai pe zi..speram de pe la 18-19 bandul pana max 12-1.
Daca aveti nevoie de mail multe informatii pentru emiterea ofertei va rog sa imi spuneti. Mulțumesc !

fashion

Virgil - 30-05-2017

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine disponibilitatea trupei pe data de 30 Iunie 2018!

V-am vazut Sambata la nunta la Ioana si Catalin si mi-a placut atmosfera pe care o faceti. Astept urgent raspunsul vostru. Multumesc

fashion

Serviciul Clienti - 30-05-2017

Buna ziua,

Va multumim frumos pentru apreciere, dar pe data mentionata de dvs suntem deja ocupati. Ne pare rau...

fashion

Emilia Bubulac - 23-08-2017

O oferta pentru 21 Iulie dacă este disponibilă data? V-am sunat astăzi dar nu a răspuns nimeni!

fashion

Andrada Marcu - 09-01-2018

Buna,

As dori sa stiu daca sunteti disponibili, in varianta restransa pe 22.09.2018 pentru o nunta in Zalau, Sj.
Va multumesc!

fashion

FORMATIE NUNTA UNIK ORCHESTRA - COVER BAND 100% LIVE - 02-02-2018

FORMATIE NUNTA UNIK ORCHESTRA - COVER BAND 100% LIVE www.formatie-nunta.com

fashion

TRUPA COVER UNIK ORCHESTRA - BAND NUNTA (COVER & POPULARA) - 02-02-2018

TRUPA COVER UNIK ORCHESTRA - BAND NUNTA (COVER & POPULARA) www.formatie-nunta.com

fashion

Adrian Roinita - 22-06-2018

Buna seara,

Va rog frumos sa imi comunicati daca ma puteti ajuta cu serviciile dvs. pentru o nunta la data de 13.07.2019, Bucuresti, Simfonia Ballroom, Unik Orchestra varianta restransa 6 membrii.

Multumesc.

fashion

Raducanu - 23-10-2018

Va rog sa imi spuneti daca trupa este disponibila pe data de 21 septembrie 2019 si cum iau legatura pentru mai multe detalii.
Cu stima,

0725988531

DJ/MC MUZICA NUNTA BUCURESTI

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix
- Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mix - 15 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! Oferta/Cotatie Pret DJ/MC Nunta Bucuresti w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |