Serviciul Clienti

EXCLUSIV! Solist Muzica Populara 2017 - Folclor Romanesc

EXCLUSIV! Solist Muzica Populara 2017 - Folclor Romanesc

Solist Muzica Populara 2017 - 2018

(Program Folclor Nunta - Sound Sensations)

CLICK PENTRU INFORMATII RECENTE - POSTARE NOUA

V-ati dorit un simbol curat si pur national, iar noi l-am creat: cel mai frumos proiect muzical de folclor autentic romanesc.Solist Muzica Populara Nunta - FOLCLOR ROMANESC (muzica de petrecere)
Muzica populara si de petrecere pentru toti iubitorii acestui gen. Un moment artistic care nu trebuie sa lipseasca din programul nici unei nunti din Romania. Dupa o experienta si o pregatire acumulata in decursul a 15 ani in lumea evenimentelor va putem spune cu mana pe inima ca oricat de moderni am devenit sau ne dorim sa fim, oricat de mult am iubi trupele de cover sau muzica internationala, o nunta romaneasca fara folclorul nostru stramosesc... NU EXISTA!


Contactati-ne in vederea unei intalniri, in urma careia vom stabili, tinand cont de dorintele d-voastra si sfaturile noastre, pas cu pas organizarea si desfasurarea evenimentului din acest punct de vedere.
Nu va obligam sa ne alegeti pe noi, dar va obligam sa tineti cont ca evenimentul dumneavoastra este irepetabil. Un esec in organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toti si implicit ar lasa in urma o amintire neplacuta… Nu lasati pe mana amatorilor responsabilitatea organizarii evenimentului dumneavoastra, Sound Sensations are pregatirea si experienta de care aveti nevoie!

Reusim de 15 ani sa oferim servicii de o calitate fara precedent in Romania. Va multumim pentru feedback-ul si review-urile voastre. Asta ne face sa fim mai buni, si mai buni, cei mai buni...

Experienta si pregatirea noastra stau la baza tuturor actiunilor noastre. Nu acceptam jumatati de masura sau mediocritatea si vrem, fara exceptie, sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dvs.

Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Reusita acestora s-a datorat acestui sistem unic si precis creat de noi. De profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Folosim un pattern (model) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Dupa 15 ani de activitate in acest domeniu, in care am inregistrat doar reusite (nici un esec), putem spune ca acest pattern a atins perfectiunea.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!


OFERTA PRET 2017-2018: 450 EURO (1 INTERVENTIE DE 45 DE MINUTE) sau 700 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE)

In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea unei camere duble in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar). (AVANS 150 EURO).

 

Exemplu calcul transport:

TRANSPORT DUS-INTORS (Bucuresti via Locatie Eveniment, se foloseste Google Maps)

300KM x 0,3 EURO/KM = 90 EURO

 

ATENTIE!!!

Daca distanta unei deplasari depaseste 250KM (DUS), acest serviciu va suporta urmatoarele modificari de pret:

 

SOLIST/SOLISTA FOLCLOR - 900 EURO (2 INTERVENTII A CATE 45 DE MINUTE FIECARE), cazare, transport, mancare si bautura in conditiile specificate mai sus.

Solist Muzica Populara Nunta - FOLCLOR ROMANESC (muzica de petrecere)

Solist Muzica Populara Nunta - FOLCLOR ROMANESC (muzica de petrecere)

Solist Muzica Populara Nunta - FOLCLOR ROMANESC (muzica de petrecere)

ATENTIE!
Acest material se afla sub Copyright © Sound Sensations 2016-2021. Toate drepturile sunt rezervate. Folosirea acestuia fara acordul propietarului atrage dupa sine consecintele legale.Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

Pe curand,
Serviciul Clienti
Sound Sensations - Yes We Can Do!

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.
In anul 2018 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.


CONTACT INFORMATION
(+4) 0723 198 764
http://www.soundsensations.ro

1 comentarii 01-12-2016 formatie nunta, folclor romanesc, muzica autentica, muzica de petrecere, muzica romaneasca, romanian folklore, folklore music, muzica nunta, autentic romanesc, romanian singer, sarbe, hore, petrecere romaneasca, muzica de pahar, bucovina, muzica populara, solist populara, nunta 2017, atmosfera nunta 2017, formatii nunta bucuresti, moment emotionant, nunta romania, cantaret, cel mai bun solist, muzica live

DJ/MC MUZICA NUNTA BUCURESTI

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix
- Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mix - 18 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! Oferta/Cotatie Pret DJ/MC Nunta Bucuresti w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |