Oferta Speciala

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2021-2022 TRUPA COVER | FORMATIE NUNTA

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2021-2022 TRUPA COVER | FORMATIE NUNTA

BAND NUNTA UNIK ORCHESTRA 2021-2022 (Trupa Cover)

www.formatie-nunta.com

_____________________________________________________________

NOTA!

*Acest site contine foarte multe materiale foto si video. Asta inseamna ca in functie de viteza pe care o aveti de la furnizorul de internet, puteti intalni sau nu dificultati in descarcarea paginilor ce contin fotografii, videoclipuri, etc. De aceea, pentru o navigare cat mai buna si la indemana pe site-ul nostru iti recomandam sa activezi in browser-ul tau functia history (istoric), permitand astfel ca informatia odata ce a fost descarcata la prima accesare sa ramana salvata. Asa vei evita descarcarea repetata si inutila a aceluiasi continut de fiecare data cand doresti sa-l accesezi.

*Daca doresti o imagine marita (detaliata) apasati click dreapta pe fotografie si selectati View Image (Vezi Imagine) sau, in cazul navigarii de pe telefon salvati imaginea si accesati-o din galerie.

_____________________________________________________________

De asemenea te poate interesa si:

OFERTA PRET! Cocktail Bar Mobil - Barman Evenimente

https://www.soundsensations.ro/postare-blog/Oferta-Speciala-2016+2017/Cocktail-Bar-Mobil-+-Barman-Evenimente-2019+2020--103.html

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

https://www.soundsensations.ro/postare-blog/Oferta-Speciala-2016+2017/OFERTA-PRET!-Fum-Greu-(gheata-carbonica)-Dansul-Mirilor-si-Artificii-INTERIOR-+-EXTERIOR--104.html

 

CLICK PENTRU ACCES RAPID LA:

*EVALUARI (FEEDBACK) SERVICII SOUND SENSATIONS

 

TRUPA UNIK ORCHESTRA – COVER BAND 100% LIVE

O formatie pentru evenimentul tau exact asa cum iti doresti.
Un vibe si o energie cum rar ai intalnit. Un proiect muzical care iti da dependenta. Pozitivitate, profesionalism si dragoste pentru muzica, toate adunate sub acelasi steag: UNIK ORCHESTRA !!!

Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cea mai rapida ascensiune in industria formatiilor de muzica LIVE din Romania. Castigatori ai mai multor premii de specialitate si apreciati la nivel national. In momentul de fata ne aflam in cel mai mare turneu de evenimente organizat pana acum si de abia asteptam sa va intalnim pe fiecare dintre voi.

Va multumim pentru caldura si entuziasmul cu care ne primiti la fiecare eveniment si oras in care ajungem. Echipa noastra va asigura de profesionalism si exigenta la cote maxime in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre.


Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate.
Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

I-am adunat pe cei mai buni solisti (VOCEA ROMANIEI – Pro TV) si instrumentisti existenti la ora actuala in Romania, printre ei aflandu-se si componenti din trupe cu renume international, cum ar fi Marc Anthony BAND. De asemenea pachetul include BACKLINE, DJ, SONORIZARE, LUMINI, EFECTE SPECIALE SI SCENA. Echipamentul folosit trebuie sa mentionam ca este de ultima generatie, este cel mai scump si cel mai cautat de pe piata de profil, apreciat ca fiind NUMARUL 1 LA NIVEL MONDIAL. Echipa noastra va asigura de flexibilitate, personalizand playlistul in functie de preferintele muzicale ale fiecarui onorat client si ATENTIE MARE fara un numar limitat de seturi, prestatia noastra live desfasurandu-se de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului, cu pauze de 15-20 de minute.


Componenta TRUPA NUNTA:

  • solista (voce)
  • solist (voce & keyboard)
  • chitara bas
  • chitara electrica (solo)
  • tobe (baterie)
  • saxofon
  • trompeta (optional)
  • percutie (optional)

Pentru mai multe informatii accesati:

http://www.FORMATIE-NUNTA.com

https://www.instagram.com/unikorchestra

https://www.facebook.com/trupa.coverunik

VARIANTA EXTINSA (8 MEMBRI)

6500 EURO / EVENIMENT (AVANS 1400 EURO) - pretul include TVA

Componenta Band:

Solista, Solist (Voce & Keyboard), Chitara Bas, Chitara Electrica, Tobe, Saxofon, Trompeta, Percutie.

 

VARIANTA RESTRANSA (6 MEMBRI)

5600 EURO / EVENIMENT (AVANS 1000 EURO) - pretul include TVA

Componenta Band:

Solista, Solist (Voce & Keyboard), Chitara Bass, Chitara Solo, Tobe, Saxofon.

 

Repertoriul include atat muzica usoara romaneasca si internationala (cover) cat si muzica populara si de petrecere. Prestatia trupei este 100% LIVE de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului, cu pauze cuprinse intre 15-20 de minute si, ATENTIE fara un numar limitat de seturi.

 

FIECARE VARIANTA PREZENTATA INCLUDE BACKLINE, DJ, SONORIZARE, LUMINI, EFECTE SPECIALE SI SCENA.

ACEST BAND ESTE UN PROIECT MUZICAL SOUND SENSATIONS, LIDER PE PIATA DE PROFIL DIN ROMANIA.

 

Ce trebuie sa stii inainte de toate?!

Pretul nu este negociabil si nu scade daca restaurantul are scena, lumini sau sunet in dotare. Ideal ar fi sa folosim intotdeauna riderul nostru, doar asa putem garanta calitatea serviciilor cu care v-am obisnuit. De asemenea, pretul nu difera in functie de ziua in care are loc evenimentul, este acelasi pentru orice zi din saptamana. Membrii UNIK ORCHESTRA canta/acompaniaza doar in formula trupei.

 

Pentru o oferta detaliata privind acest serviciu te invitam sa vizitezi website-ul www.FORMATIE-NUNTA.com

 

NEWS UPDATE!

Am devenit cele mai cautate si apreciate servicii de entertainment din Romania, fapt pentru care suntem foarte mandri si va multumim, insa asta a adus dupa sine si efectul unei agende foarte incarcate, iar disponibiliatea noastra foarte limitata. De aceea dorim ca intalnirea sa fie stabilita doar in momentul in care ati hotarat sa colaboram. Astfel, toate informatiile suplimentare sau alte detalii privind oferta noastra preferam sa le discutam la telefon sau orice alt mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre noi.

Datorita sistemului ONLINE pe care l-am implementat privind emiterea contractelor si facturilor Sound Sensations, foarte multi clienti au intampinat situatia in care la doar 30 de minute dupa convorbirea telefonica despre o eventuala colaborare, data sa nu mai fie disponibila, altcineva achitand deja avansul pentru aceeasi data.

SISTEMUL NOSTRU NU PERMITE REZERVAREA UNEI DATE DECAT IN MOMENTUL ACHITARII AVANSULUI INDICAT, discutiile telefonice, intalnirile sau primirea unei oferte pe e-mail nu au nici o valoare in acest sens.

Va multumim pentru intelegere!


UNIK Orchestra - Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cel mai FRUMOS proiect muzical, creat special pentru evenimentele importante din viata noastra.

Atmosfera electrizanta la toate concertele noastre organizate in majoritatea oraselor din tara. UN SHOW COMPLET marca Sound Sensations.

 

 

COLABORARE ENGIE ELECTRICA ROMANIA SI TRUPA UNIK ORCHESTRA

PRINCIPALUL FURNIZOR DE CURENT ELECTRIC DIN TARA NOASTRA A ALES FORMATIA NOASTRA PENTRU RECLAMA

"TU DE UNDE ITI IEI ENERGIE ?"

O formatie pentru evenimentul tau exact asa cum iti doresti.
Un vibe si o energie cum rar ai intalnit. Un proiect muzical care iti da dependenta. Pozitivitate, profesionalism si dragoste pentru muzica, toate adunate sub acelasi steag: UNIK ORCHESTRA !!!

Cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania. Cea mai rapida ascensiune in industria formatiilor de muzica LIVE din Romania. Castigatori ai mai multor premii de specialitate si apreciati la nivel national. In momentul de fata ne aflam in cel mai mare turneu de evenimente organizat pana acum si de abia asteptam sa va intalnim pe fiecare dintre voi.

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

 

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

In anul 2019 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.

 

REFERINTE - TESTIMONIALE - REVIEWS

EVALUARI (FEEDBACK) SERVICII SOUND SENSATIONS (CLICK AICI)


CONTACT INFORMATION

(+4) 0723 198 764

Pentru a ramane informat cu cele mai recente activitati si servicii adaugate, viziteaza pagina noastra:

http://www.soundsensations.ro

29 comentarii 07-08-2016 formatie nunta, formatii nunta, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, band nunta, trupa cover, band nunta bucuresti, cover band, trupa nunta, preturi formatii nunta, trupe cover nunta, banduri nunta, trupa coveruri

Comentarii

fashion

Alex Iosif - 27-03-2017

Am vb mai devreme la tel si mi-ati spus ca pe 30 Iunie 2018 nu sunt disponibili, dar pe 21 Iulie?

fashion

Serviciul Clienti SOUND SENSATIONS - 27-03-2017

Buna ziua,

Pe 21 Iulie 2018 sunt inca disponibili.

fashion

Adina - 09-05-2017

Buna seara ! Sunteți cumva disponibili pentru duminica 9 iulie? în Mamaia nord are loc evenimentul...este o nunta mai pe zi..speram de pe la 18-19 bandul pana max 12-1.
Daca aveti nevoie de mail multe informatii pentru emiterea ofertei va rog sa imi spuneti. Mulțumesc !

fashion

Virgil - 30-05-2017

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine disponibilitatea trupei pe data de 30 Iunie 2018!

V-am vazut Sambata la nunta la Ioana si Catalin si mi-a placut atmosfera pe care o faceti. Astept urgent raspunsul vostru. Multumesc

fashion

Serviciul Clienti - 30-05-2017

Buna ziua,

Va multumim frumos pentru apreciere, dar pe data mentionata de dvs suntem deja ocupati. Ne pare rau...

fashion

Emilia Bubulac - 23-08-2017

O oferta pentru 21 Iulie dacă este disponibilă data? V-am sunat astăzi dar nu a răspuns nimeni!

fashion

Andrada Marcu - 09-01-2018

Buna,

As dori sa stiu daca sunteti disponibili, in varianta restransa pe 22.09.2018 pentru o nunta in Zalau, Sj.
Va multumesc!

fashion

Adrian Roinita - 22-06-2018

Buna seara,

Va rog frumos sa imi comunicati daca ma puteti ajuta cu serviciile dvs. pentru o nunta la data de 13.07.2019, Bucuresti, Simfonia Ballroom, Unik Orchestra varianta restransa 6 membrii.

Multumesc.

fashion

Raducanu - 23-10-2018

Va rog sa imi spuneti daca trupa este disponibila pe data de 21 septembrie 2019 si cum iau legatura pentru mai multe detalii.
Cu stima,

0725988531

fashion

Elena - 31-03-2019

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca aveti disponibilitate pe 13 iulie 2019 ?

Multumesc

fashion

Elena Florentina - 15-07-2019

Buna ziua,

As dori sa știu dacă sunteți disponibili pe 5 Septembrie 2020 pentru o nunta in Giurgiu, restaurant Rayna Events. De asemenea, as dori și o oferta atât pentru varianta extinsă, cât și pentru cea restransa.
Va mulțumesc !

fashion

Catalin - 08-09-2019

As dori sa știu dacă sunteți disponibili pe 11 iulie 2020 pentru o nunta in Suceava. De asemenea, as dori și o oferta atât pentru varianta extinsă, cât și pentru cea restransa.
Va mulțumesc !

fashion

Roxana - 04-03-2020

Buna!

Aveti disponibila data de 12 septembrie 2020?
Multumesc!

fashion

Serviciul Clienti - 18-03-2020

Buna ziua,

12 septembrie 2020 este disponibila.

DJ MC NUNTA SHOW SPECIAL LIVE

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix

DJ Andrei Niculescu - 20 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |