Oferta Speciala

DJ/MC Nunta Andrei Niculescu 2022

DJ/MC Nunta Andrei Niculescu 2022

DJ si MC pentru NUNTA TA. Cel mai cautat DJ al momentului. MC-ul ideal pentru evenimentul tau. 20 ani de experienta si peste 1000 de evenimente organizate cu succes.

Cel care a introdus si a facut cunoscut pe piata conceptul de “mc la nunta”. Cel care a facut pentru prima data fuziunea live dintre instrumentisti si dj la nunta. Cel care a refuzat sa mai accepte asocierea pupitrului de DJ cu “celebra” fata de masa. Omul care a schimbat pentru totdeauna standardele de calitate pentru sonorizare, lumini si efecte speciale la nuntile din Romania. Este cel mai solicitat si bine cotat serviciu de dj si mc din toate timpurile.

ANDREI NICULESCU

DJ MC WEDDING PARTY

DJ MC ANDREI NICULESCU

ANDREI NICULESCU

DJ MC ANDREI NICULESCU

DJ MC HOST ANDREI NICULESCU

DJ MC NUNTA

DJ MC NUNTA

ANDREI NICULESCU

DJ MC NUNTA ANDREI NICULESCU

DJ NUNTA ANDREI NICULESCU

WEDDING DJ MC HOST

DJ MC WEDDING ANDREI NICULESCU

SHOW DJ/MC ANDREI NICULESCU

 

Poate cel mai spectaculos show pe care l-ai vazut vreodata!

- Este pregatit sa-ti trezeasca toate emotiile.

- Este mai mult decat ochiul poate intalni.

- Este un atac la toate simturile umane.

 

De ce ai alege acest show semnat Andrei Niculescu?

Pentru ca e cel mai complet pachet de servicii din acest domeniu. Ai toata muzica existenta in lume, 1:1 cu originalul, nu interpretare cuiva care posibil sa nu placa tuturor, impachetata cu un sunet perfect si efecte speciale care te fac sa traiesti la intensitate maxima fiecare moment. Pe scurt este un atac la toate simturile umane.

Programul muzical este flexibil si se adapteaza in timp real in functie de publicul prezent. Acesta variaza in functie de fiecare eveniment in parte, fie nunta, botez, majorat, bal sau petrecere tematica. De exemplu, azi putem sa avem un eveniment in care sa fim nevoiti sa combinam toate stilurile muzicale (de la latino, oriental, dance, hip-hop, trap, r&b, blues, vals, rock’n’roll, la populara, manele si tot ce vrei), saptamana viitoare sa avem un public orientat mai mult pe muzica populara, iar peste doua saptamani sa punem doar muzica de club la piscina. Depinde de la caz la caz.

Ideea principala este ca noi mixam intotdeauna LIVE si astfel putem sa ne mulam instantaneu pe preferintele dvs muzicale. Reactia voastra pe ringul de dans este busola noastra, ne dicteaza mereu directia muzicala. Scopul nostru principal este sa multumim fiecare client in parte, nu punem muzica pentru noi, punem muzica pentru publicul nostru, ASTA E MESERIA NOASTRA!

DJ MC NUNTA

DJ MC NUNTA

DJ MC WEDDING PARTY

DJ MC HOST ANDREI NICULESCU

ANDREI NICULESCU - DJ MC NUNTA

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

DJ ANDREI NICULESCU

_____________________________________________________________

NOTA!

*Acest site contine foarte multe materiale foto si video. Asta inseamna ca in functie de viteza pe care o aveti de la furnizorul de internet, puteti intalni sau nu dificultati in descarcarea paginilor ce contin fotografii, videoclipuri, etc. De aceea, pentru o navigare cat mai buna si la indemana pe site-ul nostru iti recomandam sa activezi in browser-ul tau functia history (istoric), permitand astfel ca informatia odata ce a fost descarcata la prima accesare sa ramana salvata. Asa vei evita descarcarea repetata si inutila a aceluiasi continut de fiecare data cand doresti sa-l accesezi.

*Daca doresti o imagine marita (detaliata) apasati click dreapta pe fotografie si selectati View Image (Vezi Imagine) sau, in cazul navigarii de pe telefon salvati imaginea si accesati-o din galerie.

______________________________________________________

De asemenea te poate interesa si:

OFERTA PRET! Cocktail Bar Mobil - Barman Evenimente

https://www.soundsensations.ro/postare-blog/Oferta-Speciala/Cocktail-Bar-Mobil-+-Barman-Evenimente-2022--103.html

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

https://www.soundsensations.ro/postare-blog/Oferta-Speciala/OFERTA-PRET-2022!-Fum-Greu-(gheata-carbonica)-Dansul-Mirilor-si-Artificii-INTERIOR-+-EXTERIOR--104.html


DJ Nunta | DJ Evenimente | DJ Petreceri | DJ Botez

Principala calitate pe care o prezint mereu clientilor mei este aceea ca intotdeauna eu mixez LIVE. Doar asa trairea mea va fi una reala, energica si in functie de publicul prezent si de reactia acestuia la muzica din difuzoare, voi putea modifica sau nu, melodiile sau genurile muzicale.

Garantez calitate si seriozitate la cote maxime. Sunt insetat de atmosfera exploziva si imi doresc ca publicul meu, fara exceptie, sa fie mereu pe ringul de dans. De la eveniment la eveniment caut intotdeauna sa-mi depasesc conditia. Devenind astfel mai bun, si mai bun... Cel mai bun!
 
Imaginati-va ca de la varsta de 16 ani nu fac nimic altceva decat asta, pun muzica oamenilor. Nu am si n-am avut niciodata 2-3 meserii si asta pentru ca nu cred ca astfel se poate face performanta. Am mancat doar muzica pe paine si am invatat cum se face Entertainment-ul de la cei mai buni, de acolo de unde acesta a luat nastere, si anume Las Vegas. Am pus muzica in cele mai prestigioase cluburi din tara si strainatate.

 

*EVALUARI (FEEDBACK) SERVICII SOUND SENSATIONS

DJ MC Andrei Niculescu

DJ MC Andrei Niculescu

DJ MC Andrei Niculescu

MC Nunta | Maestru De Ceremonii | Prezentator Evenimente

Prezentator de evenimente, entertainer, gazda eveniment sau showman. Puteti sa-mi spuneti cum doriti. Important este ca EU sunt cel care ma voi ocupa de prezentarea si coordonarea evenimentului dvs.

Am datoria de a face si a intretine atmosfera pe toata perioada petrecerii. Ma voi asigura intotdeauna ca programul stabilit va fi urmat intocmai. Sunt pregatit sa diminuez si sa depasesc efectele negative pe care o intamplare nedorita, penibila, le-ar putea produce.

Spontaneitatea, simtul dezvoltat al umorului, prezenta de spirit si vocabularul dezvoltat sunt calitatile pe care promit sa le folosesc pentru realizarea cu succes a sarcinii mele.

DJ MC Andrei Niculescu

DJ MC Andrei Niculescu

Misiunea mea: MULTUMIREA LOR!

Nimic nu poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si vada publicul multumit, extaziat la finalul unui show. De-a lungul carierei mele pot sa spun ca am gustat din plin aceasta senzatie. M-am hranit din fericirea si multumirea clientilor mei.


Din clipa in care am ales sa intru in lumea evenimentelor, am stiut inca de la inceput ca aceasta va fi schimbata pentru totdeauna si nu va mai fi niciodata la fel. Am vrut sa fac din Sound Sensations ceva ce nu se mai facuse pana atunci, un atac la toate simturile umane. Un spectacol impresionant de sunet si lumina. O sursa de inspiratie pentru eternitate.

De la inceput si pana in prezent am fost dedicat si mereu in slujba clientilor mei, iar in anul 2019 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vreau sa va multumesc.

Doresc sa va asigur inca de la inceput de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L., companie al carei fondator, propietar si administrator sunt, doreste intotdeauna sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza toate eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Reusita acestora s-a datorat acestui sistem unic si precis creat de noi. De profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Folosim un pattern (model - tipar) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Dupa 20 de ani de activitate in acest domeniu, in care am inregistrat doar reusite (nici un esec), putem spune ca acest pattern a atins perfectiunea.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

DJ MC Andrei Niculescu

DJ NUNTA

MC NUNTA

DJ MC NUNTA

⭐ SOCIAL MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/djandreiniculescu

Instagram: https://www.instagram.com/djandreiniculescu

TikTok: https://www.tiktok.com/@djandreiniculescu

DJ/MC ANDREI NICULESCU (OFERTA PRET 2022)  - vezi video aici sau aici

SONORIZARE* & LUMINI, EFECTE SPECIALE*

_________________________________

PRET PACHET COMPLET 3200 EURO (AVANS 1000 EURO)

*VEZI AICI REVIEW VIDEO

 

Ce trebuie sa stii inainte de toate?!

Pretul nu este negociabil si nu scade daca restaurantul are scena, lumini sau sunet in dotare. Ideal ar fi sa folosim intotdeauna riderul nostru, doar asa putem garanta calitatea serviciilor cu care v-am obisnuit. De asemenea, pretul nu difera in functie de ziua in care are loc evenimentul, este acelasi pentru orice zi din saptamana.

 

Pentru o oferta detaliata privind acest serviciu te invitam sa vizitezi website-ul www.DJ-NUNTA.com

 

DJ MC Andrei Niculescu

DJ MC Andrei Niculescu

“I'm the Owner and the General Manager of Sound Sensations Romania. And here, we are dedicated to you and all your different entertainment needs. We've been around for over 17 years and we've won several awards for the best entertainment firm. But, our most important win is making you a happy, life-long customer.”

In momentul in care te decizi sa colaborezi cu mine, trebuie sa stii ca nu alegi doar serviciul de DJ si MC, ci o persoana cu o reala experienta in acest domeniu, prin ochii caruia s-au derulat mii de evenimente. Mii de intamplari si experiente traite, transformate astazi in cunoasterea, identificarea si, daca este necesar, prevenirea lor. Te asigur ca voi face TOTUL ca evenimentul tau sa fie un SUCCES. Voi coordona si iti voi prezenta cele mai bune idei privind organizarea acestuia.

In anul 2019 am aniversat 20 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes. Caut in permanenta sa devin din ce in ce mai bun, sa-mi depasesc conditia si implicit sa imbunatatesc calitatea serviciilor mele. Sunt mereu in slujba clientului meu, iar multumirea lui este satisfactia mea. Acum, privind la cariera mea, sunt mandru si fericit sa constat ca am creat cel mai complex si spectaculos pachet de entertainment pentru evenimente private din Romania. Unic si... Cum n-a mai fost niciodata! Am fost poate, dupa cum multi au spus: prea exigent, prea “dictator” cu mine sau cu cei din echipa mea, dar trebuie sa inteleaga ca doar asa se poate face performanta. De la zambetul pe care il afisam sau vestimentatia pe care o purtam, pana la cum a fost instalata scena sau au fost trase (mascate) cablurile pe schele… Totul, dar absolut TOTUL trebuie sa fie PERFECT!

 

Al dvs DJ/MC Andrei Niculescu,
Ma inclin!

 

SOUND SENSATIONS FOR LIFE

54 comentarii 26-06-2014 dj nunta, dj nunta bucuresti, dj evenimente, dj petreceri, mc nunta, prezentator evenimente

Comentarii

fashion

Ramona - 11-02-2016

Buna ziua, as vrea sa stiu daca DJ Andrei este disponibil pe 15 sau 22oct 2016 pentru o nunta in Bucuresti. Va multumesc

fashion

Serviciul Clienti - 16-02-2016

Buna ziua,

DJ/MC Andrei Niculescu nu este disponibil pe nici una din datele mentionate de dvs.

Pe curand,
Serviciul Clienti
Sound Sensations - Yes We Can Do!

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.
In anul 2015 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.
Please rate us, is very important to know your opinion to improve the quality of our services.
www.facebook.com/soundsensationsro

fashion

David - 04-04-2016

Buna seara
Ptr 28 mai 2016 sunteti disponibil?
Multumesc
Radu

fashion

Serviciul Clienti - 13-04-2016

Buna ziua Dl David,

In primul rand vrem sa va multumim pentru mesajul trimis si interesul acordat serviciilor noastre.

DJ/MC ANDREI NICULESCU nu mai are disponibilitate pentru anul 2016 inca de la inceputul acestuia. Ne pare rau...

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

Pe curand,
Serviciul Clienti
Sound Sensations - Yes We Can Do!

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.
In anul 2015 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.
Please rate us, is very important to know your opinion to improve the quality of our services.
facebook.com/soundsensationsro


CONTACT INFORMATION
(+4) 0723 198 764 ; (+4) 0766 456 976

fashion

Ion Nicoleta - 04-07-2016

Buna ziua.
As dori sa stiu daca Dj/Mc Andrei este liber pe data de 8 octombrie 2016, pentru o nunta in Bucuresti.
Va multumesc!
Nicoleta

fashion

Paraschiv Diana - 29-07-2016

Buna ziua! As fi interesata de un dj,pentru o nunta care va avea loc pe data de 16.09.2017, la Radisson Blu hotel. Totodata, m-ar interesa si saxofonistul si cei doi percutionisti. Imi puteti trimiteti va rog o oferta, si daca sunteti liberi in acea data? Multumesc mult.

fashion

MADALINA - 04-09-2016

Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu daca Dj Andrei Niculescu este disponibil in data de 6 noiembrie 2016?

fashion

Sabina Spataru - 18-11-2016

Buna ziua,

As dori sa stiu daca sunteti disponibili pe data de 10 iunie 2017.

Va multumesc
O zi frumoasa

fashion

Serviciul Clienti - 24-11-2016

Ne cerem scuze pentru raspunsurile intarziate din ultima perioada, dar suntem foarte aglomerati cu evenimentele.

Andrei Niculescu pentru anul 2017 mai are disponibile doar cateva date, in prezent ne ocupam de agenda lui pentru 2018.

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

Pe curand,
Serviciul Clienti
Sound Sensations - Yes We Can Do!

CONTACT INFORMATION
(+4) 0723 198 764 ; (+4) 0766 456 976

fashion

Marian - 25-04-2017

Salutare.As dori sa stiu daca cumva sunteti disponibili pe data de 11 noiembrie anul acesta?!!Va multumesc!!!

fashion

Carmen - 22-11-2017

Buna ziua,

As dori sa stiu daca aveti disponibilitate pentru data de 19 august 2017 (duminica). Ma intereseaza totodata care este oferta de pret pentru un eveniment organizat duminica si ce include pachetul de servicii.
Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra! O seara frumoasa!

fashion

Serviciul Clienti - 24-01-2018

Buna ziua,

Andrei Niculescu este disponibil pentru 19 August 2018, iar pretul pentru serviciile Sound Sensations este prezentat in ofertele oficiale (website sau e-mail), indiferent de zi (luni, joi, sambata, duminica etc.) sau tipul evenimentului (nunta, botez, petrecere tematica etc.

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

Pe curand,
Serviciul Clienti
Sound Sensations - Yes We Can Do!

CONTACT INFORMATION
(+4) 0723 198 764 ; (+4) 0766 456 976

fashion

CANSU MEMET - 14-06-2021

Buna ziua! Ma interesează sa colaborez cu dumneavoastră pentru o nunta și voiam sa știu dacă aveți vreo zi libera pentru 2022? De preferat vara-toamna. Mulțumesc. 0763431006

DJ MC NUNTA SHOW SPECIAL LIVE

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix

DJ Andrei Niculescu - 20 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto |