Oferta Speciala

SHOW LIVE DJ/MC & SAX & PERCUSSION

SHOW LIVE DJ/MC & SAX & PERCUSSION

DJ/MC Andrei Niculescu. Cel mai cautat DJ al momentului. MC-ul ideal pentru evenimentul tau. 17 ani de experienta si peste 1000 de evenimente organizate cu succes.

 

Ca DJ…

Garantez calitate si seriozitate la cote maxime. Sunt insetat de atmosfera exploziva si imi doresc ca publicul meu, fara exceptie, sa fie mereu pe ringul de dans. De la eveniment la eveniment caut intotdeauna sa-mi depasesc conditia. Devenind astfel mai bun, mai bun... Si mai bun.
 
Imaginati-va ca de la varsta de 16 ani nu fac nimic altceva decat asta, pun muzica oamenilor. Nu am si n-am avut niciodata 2-3 meserii si asta pentru ca nu cred ca astfel se poate face performanta. Am mancat doar muzica pe paine si am invatat cum se face Entertainment-ul de la cei mai buni, de acolo de unde acesta a luat nastere, si anume Las Vegas. Am pus muzica in cele mai prestigioase cluburi din tara si strainatate.

Ca MC…

Am datoria de a face si a intretine atmosfera pe toata perioada petrecerii. Ma voi asigura intotdeauna ca programul stabilit va fi urmat intocmai. Spontaneitatea, simtul umorului, prezenta de spirit si vocabularul dezvoltat sunt calitatile pe care promit sa le folosesc pentru realizarea cu succes a sarcinii mele.

Prezentator de evenimente, entertainer, gazda eveniment sau showman. Puteti sa-mi spuneti cum doriti. Important este ca EU sunt cel care ma voi ocupa de prezentarea si coordonarea evenimentului tau.

 

Misiunea mea: MULTUMIREA LOR!

Nimic nu poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si vada publicul multumit, extaziat la finalul unui spectacol. De-a lungul carierei mele pot sa spun ca am gustat din plin aceasta senzatie. M-am hranit din fericirea si multumirea clientilor mei.


Din clipa in care am ales sa intru in lumea evenimentelor, am stiut inca de la inceput ca aceasta va fi schimbata pentru totdeauna si nu va mai fi niciodata la fel. Am vrut sa fac din show-urile mele ceva ce nu se mai facuse pana atunci, un atac la toate simturile umane. Un spectacol impresionant de sunet si lumina.

 

SHOW LIVE 2017-2018

ANDREI NICULESCU (DJ/MC)

SAXOFON LIVE

PERCUTIE LIVE (2 PERCUTIONISTI)

SHOW LIVE CLUB ROMANIA (BUCURESTI) - DJ MC PERCUTIE SAXOFON (IMPROVIZATIE)

SHOW LIVE CLUB ROMANIA (BUCURESTI) - DJ MC PERCUTIE SAXOFON (IMPROVIZATIE)

SHOW LIVE CLUB ROMANIA (BUCURESTI) - DJ MC PERCUTIE SAXOFON (IMPROVIZATIE)

SHOW LIVE CLUB ROMANIA (BUCURESTI) - DJ MC PERCUTIE SAXOFON (IMPROVIZATIE)

"Sunt DJ-ul care a creat acest show. Sunt cel care a crezut si a facut pentru prima data fuziunea muzicala live dintre dj, percutie si saxofon la evenimentele din Romania. Am castigat aprecierea publicului atat din tara cat si din strainatate. Datorita spectaculozitatii acestui concept, din ce in ce mai multa lume il doreste si pentru evenimentele importante din EUROPA. Revelionul din 2017 programat la Londra, avand cap de afis acest SHOW."

ANDREI NICULESCU


PRET BOOKING EVENIMENTE CLUB & AER LIBER 1800 EURO (2 X 45 MINUTE)

PRET BOOKING EVENIMENTE PRIVATE - verifica disponibilitatea

Preturile includ de asemenea consultanta si transportul, pe raza municipiului Bucuresti. In varianta deplasarii in afara orasului Bucuresti este necesar asigurarea a doua camere duble in conditii hoteliere de 3* sau 4*, transport dus-intors (0,3 EURO/KM), mancare (meniu individual, nu platou, compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru trei persoane. (AVANS 400 EURO).

 

Exemplu calcul transport:

TRANSPORT DUS-INTORS (Bucuresti via Locatie Eveniment, se foloseste Google Maps)

300KM x 0,3 EURO/KM = 90 EURO


ATENTIE!!!

Daca distanta deplasarii depaseste 250KM (DUS), rezervarea camerelor la hotel se va face pentru 2 nopti.

9 comentarii 03-12-2016 dj bucuresti, dj mc romania, mc club, dj evenimente, dj petrecere, saxofon live, improvizatie, club bacau, club iasi, club cluj, club brasov, club craiova, club constanta, club sibiu, club ploiesti, club braila, club pitesti, club galati, percutie, tarabana, percussion, darbouka, congas, dj show, cel mai bun dj, atmosfera club 2017, dj romania 2017, club valcea, moment artistic, dj mc andrei niculescu, show live club, atmosfera viata de noapte romania, europa, revelion, live sax, saxophone improvisation

DJ/MC MUZICA NUNTA BUCURESTI

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix
- Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mix - 18 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! Oferta/Cotatie Pret DJ/MC Nunta Bucuresti w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |