PR - COMUNICAT OFICIAL (INTERES PUBLIC)

COMUNICAT OFICIAL UNIK ORCHESTRA - SOLIST EDUARD SANTHA

COMUNICAT OFICIAL UNIK ORCHESTRA - SOLIST EDUARD SANTHA

COMUNICAT OFICIAL UNIK ORCHESTRA - SOLIST EDUARD SANTHA

Inlocuire/Schimbare EDUARD SANTHA (SOLIST VOCAL UNIK ORCHESTRA)

 

Am promis fata de clientii Sound Sensations, atat verbal cat si contractual, ca vom instiinta intotdeauna in cel mai scurt timp posibil orice schimbare/modificare adusa componentei trupei de coveruri UNIK ORCHESTRA si asta pentru ca, inca de la inceputul discutiei noastre am demonstrat transparenta in tot ceea ce facem si promitem clientilor nostri.

Cunoastem cazuri din domeniu in care aceasta instiintare avea loc direct in fata faptului implinit, adica la evenimentul vostru, unde voi nu mai puteati actiona in nici un fel si implicit sortiti acceptarii situatiei. Din pacate aceasta este o metoda des intalnita la formatiile din Romania, dar nu si a noastra...

Inca de la inceputul istoriei noastre, mai exact din anul 2006, am promis ca vom face lucrurile difertit - ALTFEL si nu vom incuraja astfel de situatii sub nici o forma. Intotdeauna vom face lucrurile corect si in conformitate cu cei care platesc aceste servicii. Tot aici va marturisim ca am fost si precauti. Am cautat oameni de incredere, cu caractere, fara antecedente... Am semnat contracte cu clauze puternice si sume mari de reziliere, dar se pare ca ,,vointa omului" este intotdeauna mai presus de orice forma/manifestare legala sau agreement intre doua parti.

 

Asadar, cu aceasta ocazie va informam oficial ca din acest moment, unul dintre solistii vocali ai UNIK ORCHESTRA, domnul Eduard Santha, nu mai face parte din componenta trupei. In acelasi timp, vrem sa-i multumim acestuia pentru tot ce a daruit acestui proiect in acesti ani, pentru implicarea si seriozitatea cu care a tratat pana acum, fiecare eveniment in parte.

COMUNICAT OFICIAL UNIK ORCHESTRA - SOLIST SANTHA EDUARD (REZILIERE CONTRACT)

 

MOTIVUL REZILIERII CONTRACTULUI:

Domnul Eduard Santha a contractat in nume propriu evenimente ce coincid cu date rezervate prestatiei acestuia ca solist vocal in cadrul formatiei UNIK ORCHESTRA. Fapt ce a condus la nerespectarea conditiilor contractuale si implicit la indisponibilitatea sa la evenimentele clientilor UNIK ORCHESTRA, numele lui fiind specificat pe fiecare contract in parte. Mai tinem sa precizam ca aceste informatii, si anume ca exista deja evenimente semnate in paralel cu contractele Sound Sensations, nu ne-au fost prezentate nici la sedinta care a avut loc luna trecuta (Martie 2019) alaturi de toti membrii trupei (sedinta care are loc anual la inceputul sezonului) si nici la repetitiile care incepusera sa se desfasoare intr-un mod firesc, fara nici un gram de suspiciune.

De asemenea, oferim dreptul la replica in cazul in care se considera ca cele mentionate anterior de noi nu sunt in conformitate sau distorsionate cu cele intamplate.

 

Clientii serviciului UNIK ORCHESTRA au la dispozitie urmatoarele:

Materiale probatoare (audio, video, text) care sa dovedeasca MOTIVUL REZILERII CONTRACTULUI.

De asemenea, conform contractului semnat cu compania noastra, aveti dreptul, in cazul in care nu agreati schimbarea facuta (cazul nostru - inlocuirea/aducerea unui nou solist vocal) sa retrageti INTEGRAL avansul achitat.

 

Asteptam pozitia dvs in scris in termen de 14 zile de la publicarea acestui comunicat. Va multumim!

E-mail: juridic@soundsensations.ro

WhatsApp: 0040 723 198 764

 

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

 

Dorim sa va asiguram incontinuare de faptul ca Sound Sensations va oferi in permanenta o calitate fara precedent pentru serviciile din Romania.

Sound Sensations nu este doar un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate.

Experienta si pregatirea noastra stau la baza tuturor actiunilor noastre. Nu acceptam jumatati de masura si nu toleram “smecheriile”. Vrem, fara exceptie, sa fim mereu la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

 

Daca esti client al serviciului UNIK ORCHESTRA si vrei sa afli cine este noul solist vocal al trupei, acceseaza urmatorul LINK

0 comentarii 05-04-2019 comunicat oficial, eduard santha, reziliere contract, clauze contractuale

Comentarii

DJ/MC MUZICA NUNTA BUCURESTI

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix
- Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mix - 18 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! Oferta/Cotatie Pret DJ/MC Nunta Bucuresti w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |