Serviciul Clienti

Avantgarde Show - Plaza Romania

Avantgarde Show - Plaza Romania

Avantgarde Show - Unde barierele sunt transparente iar creativitatea rupe limitele imaginației. Un show de hairstyling extrem, plin de surprize plăcute.

Duminică, 3 iulie, începând cu ora 15:00, Plaza România va fi gazda evenimentului AVANTGARDE FUSION, un show excentric de hairstyling semnat de Roberto Godini și Alex Constantin, doi tineri artiști ai părului.

AVANTGARDE FUSION este un proiect ce reprezintă ruperea de tradiție și cultivarea unei forme estetice noi. Dorința de originalitate și interpretarea actuală dată experimentului îi îndeamnă pe cei doi artiști să inventeze combinații noi de culori, linii, și unghiuri.

Vizitatorii și clienții Plaza România vor avea ocazia să admire demonstrațiile de hairstyling în zona Rotonda, începând cu ora 15:00. Pe lângă demonstrațiile susținute de Roberto Godini si Alex Constantin, invitații speciali ai celor doi stiliști, printre care dansatori și cântăreți renumiți, vor defila și vor susține momente artistice pentru public.

Cosmin Soare și Adonis Crash Boom sunt doi dintre invitații speciali ai zilei, dansatori consacrați ce adoptă stilurile street dance și capoeira, vor fi modele pentru Roberto Godini și Alex Constantin, apoi vor încânta publicul cu un show de dans antrenant.

Un alt invitat special va fi beatboxer-ul Ștefan Condrea. Roberto Godini și Ștefan Condrea vor prezenta un moment unic de hairstyling și beatbox.

De asemenea, cântărețul Mihai Chițu va apărea alaturi de Alex Constantin, într-o ipostază mai puțin obișnuită, aceea de model, iar la încheiere va încânta publicul, cu un moment de muzică live.

Autorii show-ului doresc să demonstreze publicului că totul este posibil atunci când vine vorba de aranjarea și stilizarea părului și că acesta este un domeniu în care combinația între talent, creativitate și îndrăzneală poate duce la adevărate opere de artă și stil.

1 comentarii 22-07-2016 sound sensations, eveniment plaza romania

Comentarii

DJ MC NUNTA SHOW SPECIAL LIVE

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix

DJ Andrei Niculescu - 20 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto |