Serviciul Clienti

La multi ani 2018! Cel mai bun an din viata noastra!

La multi ani 2018! Cel mai bun an din viata noastra!

La multi ani 2018! Cel mai bun an din viata noastra!

Este prima postare pe acest an si de aceea profitam de ocazie sa va uram si noi un An Nou asa cum va doriti, plin de realizari, multumiri si cel mai important: perfect sanatosi!

Va multumim pentru numarul extraordinar de mare de solicitari, suntem foarte impresionati de acest lucru si asta ne confirma ca facem bine ceea ce facem. In acelasi timp dorim sa ne cerem scuze clientilor carora suntem nevoiti sa le raspundem negativ privind disponibilitatea noastra la evenimentele programate, dar agenda noastra este deja structurata pe urmatorii 3 ani. De asemenea o alta situatie cu care ne intalnim foarte des in ultima perioada, mai ales de cand am implementat sistemul online de emitere a contractelor si facturilor, este aceea cand exista clienti foarte interesati de colaborarea cu noi, iar pana la hotararea finala, altcineva deja a rezervat data prin achitarea avansului online.

Va reamintim ca Sound Sensations, din punct de vedere al serviciilor oferite (SERVICII PREMIUM), este o companie exclusivista. Acceptam organizarea a maxim 3 evenimente intr-o singura zi. Deoarece politica noastra ramane in continuare una idealista, care tinde catre perfectiune, iar mai mult nu inseamna intotdeauna mai bun. Asadar, ramanem focusati pe calitate si nu cantitate.

 

 NEWS ALERT !!!

Revenim la o luna dupa ce am facut aceasta postare pentru ca din ce in ce mai multe cazuri se afla in aceasta situatie. Asadar, vrem inca o data sa explicam cum stau lucrurile cu privire la acest aspect. Datorita sistemului ONLINE pe care l-am implementat privind emiterea contractelor si facturilor Sound Sensations, foarte multi clienti au intampinat situatia in care la doar 30 de minute dupa convorbirea telefonica despre o eventuala colaborare, data sa nu mai fie disponibila, altcineva achitand deja avansul pentru aceeasi data.

SISTEMUL NOSTRU NU PERMITE REZERVAREA UNEI DATE DECAT IN MOMENTUL ACHITARII AVANSULUI INDICAT, discutiile telefonice, intalnirile sau primirea unei oferte pe e-mail nu au nici o valoare in acest sens.

Serviciul nostru pentru clienti este recunoscut pentru promtitudine si este foarte bine pus la punct privind informatiile furnizate, asadar daca observati ca raspunsul (reply-ul) nostru intarzie, inseamna ca o eroare a aparut in comunicarea noastra, verificati de asemenea in casuta postala rubricile Bulk, Spam sau Junk, daca nici aici nu se afla feedback-ul nostru sunati la telefoanele indicate la rubrica contact. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create.

Nu am anulat contracte valide niciodata. In toata activitatea noastra de pana acum, timp de 16 ani, nu a existat nici macar un caz in care sa nu onoram serviciile contractate. Au fost cazuri cand s-au oferit sume foarte mari, cateodata si de pana la 5 ori mai mari decat valoarea unui contract existent. In momentul in care un avans este achitat pentru un contract cu Sound Sensations, din acel moment nu mai exista nici o emotie sau indoiala din partea ta privind colaborarea cu noi.

 

Atata timp cat eu voi mai sta pe aici, la conducerea si organizarea Sound Sensations Romania, CALITATEA, DEMNITATEA SI ONOREA ACESTEI COMPANII NU SUNT SI NU VOR FI NEGOCIABILE.

Sunt foarte strict cu valorile, regulile si parametrii care au stat la baza infiintarii si dezvoltarii acestei firme. Doar asa acest vis poate avea continuitate.

ANDREI NICULESCU

FOUNDER / OWNER / GENERAL MANAGER

S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L.

 

Va imbratisam si de abia asteptam sa ne intalnim cu multi dintre voi la evenimentele programate in acest an.

 

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

Designer Nunti & Organizator Evenimente

 

CONTACT INFORMATION

(+4) 0723 198 764

Pentru a ramane informat cu cele mai recente activitati si servicii adaugate, viziteaza pagina noastra:

www.SoundSensations.ro

0 comentarii 22-01-2018 la multi ani 2018, cel mai bun an din viata noastra, sound sensations, designer nunti, organizator evenimente

Comentarii

DJ MC NUNTA SHOW SPECIAL LIVE

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix

DJ Andrei Niculescu - 20 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto |