Serviciul Clienti

Solist Muzica Populara 2019 – 2020 (Program Folclor Nunta - Sound Sensations)

Solist Muzica Populara 2019 – 2020 (Program Folclor Nunta - Sound Sensations)

Solist Muzica Populara 2019 – 2020

(Program Folclor Nunta - Sound Sensations)

 www.formatie-nunta.com

 

V-ati dorit un simbol curat si pur national, iar noi l-am creat: cel mai frumos proiect muzical de folclor autentic romanesc.

 

Muzica populara si de petrecere pentru toti iubitorii acestui gen. Un moment artistic care nu trebuie sa lipseasca din programul nici unei nunti din Romania. Dupa o experienta si o pregatire acumulata in decursul a 17 ani in lumea evenimentelor va putem spune cu mana pe inima ca oricat de moderni am devenit sau ne dorim sa fim, oricat de mult am iubi trupele de cover sau muzica internationala, o nunta romaneasca fara folclorul nostru stramosesc... NU EXISTA!

 

Contactati-ne in vederea unei intalniri, in urma careia vom stabili, tinand cont de dorintele dumneavoastra si sfaturile noastre, pas cu pas organizarea si desfasurarea evenimentului din acest punct de vedere.

Nu va obligam sa ne alegeti pe noi, dar va obligam sa tineti cont ca evenimentul dumneavoastra este irepetabil. Un esec in organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toti si implicit ar lasa in urma o amintire neplacuta… Nu lasati pe mana amatorilor responsabilitatea organizarii evenimentului dumneavoastra, Sound Sensations are pregatirea si experienta de care aveti nevoie!

ATENTIE!

Acest material se afla sub Copyright © Sound Sensations 2017-2021. Toate drepturile sunt rezervate. Folosirea acestuia fara acordul propietarului atrage dupa sine consecintele legale.

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

 

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

 

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

In anul 2018 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.

 

 

CONTACT INFORMATION

(+4) 0723 198 764

http://www.soundsensations.ro

2 comentarii 04-07-2017 folclor romanesc, muzica de petrecere, muzica nunta, sarbe, hore, petrecere romaneasca, muzica populara, atmosfera nunta 2017, nunta romania, formatie muzica populara, solist muzica populara, folclor nunta, populara nunta

Comentarii

fashion

Voicu bogdan - 05-01-2020

Salut. Pe 25 07 2020 sunteti cumva disponibili ? Nunta la pitești. Multumesc !

DJ/MC MUZICA NUNTA BUCURESTI

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix
- Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mix - 18 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! Oferta/Cotatie Pret DJ/MC Nunta Bucuresti w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Muzica Nunta |