Serviciul Clienti

Sound Sensations - Despre Noi

Sound Sensations - Despre Noi

Sound Sensations, principala solutie in organizarea evenimentelor de divertisment din Romania, va ofera la standarde profesioniste formatii, DJs, MCs, muzicieni, solisti, dansatori, confetti & artificii, fotografii, filmari, agenti de paza si hostess pentru orice tip de eveniment.

Infiintata in anul 2006, S.C. Sound Sensations S.R.L. este o companie ce se incadreaza pe baza activitatii ce o desfasoara, in domeniul “Organizare Evenimente”.
ATENTIE! Nu suntem o „Agentie De Organizare Evenimente Full-Service” si asta pentru ca, refuzam sa credem ca se poate excela in mai multe activitati. De aceea noi am decis, sa ne asumam doar o singura responsabilitate, poate cea mai importanta din cadrul organizarii unui eveniment, si anume Entertainment-ul sau pe romaneste, Divertismentul. Asadar, iata-ne... Fara colaboratori, fara intermedieri, fara comisioane! La baza actiunilor noastre, aflandu-se doar profesionalism, foarte mult entuziasm, munca, dedicatie si disciplina.
De la inceput si pana in prezent am cautat sa oferim clientilor nostri, exact ce acestia doreau sa primeasca si asa, tinand cont in permanenta de nevoile pietei si dornici de satisfacerea celor mai exigente gusturi, intotdeauna orientati catre dezvoltare, ne-am perfectionat si am devenit in momentul de fata unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din tara.

Contactati-ne in vederea unei intalniri, in urma careia vom stabili, tinand cont de dorintele d-voastre si sfaturile noastre, pas cu pas organizarea si desfasurarea evenimentului din acest punct de vedere.
Nu va obligam sa ne alegeti pe noi, dar va obligam sa tineti cont ca evenimentul dumneavoastra este irepetabil. Un esec in organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toti si implicit ar lasa in urma o amintire neplacuta… Nu lasati pe mana amatorilor responsabilitatea organizarii evenimentului dumneavoastra, Sound Sensations are pregatirea si experienta de care aveti nevoie!

Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Reusita acestora s-a datorat acestui sistem unic si precis creat de noi. De profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Folosim un pattern (model) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Dupa 15 ani de activitate in acest domeniu, in care am inregistrat doar reusite (nici un esec), putem spune ca acest pattern a atins perfectiunea.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

 

“I'm the Owner and the General Manager of Sound Sensations Romania. And here, we are dedicated to you and all your different entertainment needs. We've been around for over 15 years and we've won several awards for the best entertainment firm. But, our most important win is making you a happy, life-long customer.”

ANDREI NICULESCU

 

Pentru mai multe informatii privind departamentele noastre accesati acest link.

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

 

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

 

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

In anul 2018 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.

 

 


CONTACT INFORMATION

(+4) 0723 198 764

www.SoundSensations.ro

0 comentarii 02-11-2016 sound sensations romania, despre noi, politica firma, viziune, orientare, respect, in slujba clientilor, dedicati, disciplina, exigenta, calitate, servicii premium

Comentarii

DJ MC NUNTA SHOW SPECIAL LIVE

DJ Nunti, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'Mix

DJ Andrei Niculescu - 23 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes! w w w . D J - N U N T A . c o m

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto |