Despre Noi

Inființata în anul 2006, S.C. Sound Sensations S.R.L. este o companie specializată în furnizarea de servicii PREMIUM și complete pentru evenimente, oferind formații live pline de energie si artiști talentați, DJ experimentați si MC carismatici, servicii de fotografiere și filmare de înaltă calitate, sonorizare impecabilă, ecrane led, lumini spectaculoase și efecte speciale inovatoare. Cu profesionalism și creativitate, creăm atmosfera perfectă pentru ca fiecare eveniment să devină memorabil și autentic. Cu o atenție deosebită la nevoile clienților și o echipă dedicată, garantăm că fiecare detaliu este orchestrat cu atenție.

 

ATENTIE! Nu suntem o „Agentie De Organizare Evenimente Full-Service” si asta pentru ca, refuzam sa credem ca se poate face performanta in mai multe activitati. De aceea noi am decis, sa ne asumam doar o singura responsabilitate, poate cea mai importanta din cadrul organizarii unui eveniment, si anume Entertainment-ul sau pe romaneste, Divertismentul. Asadar, iata-ne... Fara colaboratori, fara intermedieri, fara comisioane! La baza actiunilor noastre, aflandu-se doar profesionalism, foarte mult entuziasm, munca, dedicatie si disciplina. Am crescut si ne-am dezvoltat organic, fara bani luati de la banci, Start-UP-uri sau orice alte programe cu fonduri europene. Asta e dovada clara, validarea, ca tot ce am facut pentru clienti, am facut foarte bine.
De la inceput si pana in prezent am cautat sa oferim clientilor nostri, exact ce acestia doreau sa primeasca si asa, tinand cont in permanenta de nevoile pietei si dornici de satisfacerea celor mai exigente gusturi, intotdeauna orientati catre dezvoltare, ne-am perfectionat si am devenit in momentul de fata unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din tara.

 

Nu va obligam sa ne alegeti pe noi, dar va obligam sa tineti cont ca evenimentul dumneavoastra este irepetabil. Un esec in organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toti si implicit ar lasa in urma o amintire neplacuta… Nu lasati pe mana amatorilor responsabilitatea organizarii evenimentului vostru, Sound Sensations are pregatirea si experienta de care aveti nevoie!

Reusim de 18 ani sa oferim servicii de o calitate fara precedent in Romania. Va multumim pentru feedback-ul si review-urile voastre. Asta ne face sa fim mai buni, si mai buni, cei mai buni...

Experienta si pregatirea noastra stau la baza tuturor actiunilor noastre. Nu acceptam jumatati de masura si nu toleram mediocritatea. Vrem, fara exceptie, sa fim mereu la inaltimea asteptarilor voastre. Nu spunem ca nu puteti gasi ceva mai ieftin, noi spunem doar ca nu veti gasi niciodata ceva mai bun.

Sound Sensations nu reprezintă un simplu serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care inca folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Am inspirat o generatie intreaga prin actiunile noastre. Probabil ati observat si dvs la alti furnizori din acest domeniu, ca au serviciile concepute si prezentate aproape identic cu ale noastre… Dar trebuie sa stiti ca nu un text sau echipament asemanantor garanteaza reusita unui eveniment, ci profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Noi folosim un pattern (model) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Si DA, ofical o putem spune acum, la varsta majoratului, ca doar o firma care face acelasi lucru, ani la rand, cunoaste cu adevarat acel domeniu de activitate, cu toate plusurile si minusurile, cu toate situatiile care se pot naste...

Exigența impusă de noi, naște calitatea cerută de voi!

 

“I'm the Owner and the General Manager of Sound Sensations Romania. And here, we are dedicated to you and all your different entertainment needs. We've been around for over 18 years and we've won several awards for the best entertainment firm. But, our most important win is making you a happy, life-long customer.”

ANDREI NICULESCU

 

Daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati. Ramanem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru orice informatie suplimentara, in fiecare zi a saptamanii.

Pentru mai multe informatii privind toate departamentele noastre accesati urmatorul link.

 

Pe curand,

Serviciul Clienti

Sound Sensations - Yes We Can Do!

 

Dorim sa va asiguram de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L. doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

In anul 2022 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vrem sa va multumim.

 

SOCIAL MEDIA:

YouTube Sound Sensations Events Facebook Sound Sensations Events Instagram Sound Sensations Events TikTok Sound Sensations Events

| Filmari Nunti | DJ Nunta | Fotograf Nunta | Formatii Nunta | DJ Botez | MC Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto |